Butik

Besök Re:Market för en unik mix av second hand, vintage och hållbara nya varor, mitt i hjärtat av Klintehamn.

Hitta hit Hur funkar det? Samarbeten

Mer än bara en butik - en hållbar vision

Vår Passion för Hållbarhet

När Re:Market öppnade i Klintehamn 2021, var vårt mål att skapa en butik som aktivt bidrar till en hållbar framtid. Vi erbjuder ett brett sortiment av nya, hållbara produkter, såsom ekologisk hudvård, träleksaker och tygblöjor, samt ett urval av återanvända och återbrukade artiklar. Dessa produkter är noga utvalda för att stödja både miljön och våra kunder.

Second Hand och Vintage

En stor del av vårt utbud består av second hand-artiklar, inklusive vintagekläder och retro TV-spel, vilket stärker vår återvinningskultur. Vårt nyligen inleda samarbete med Lata Pigan har tillåtit oss att fördubbla utbudet av vintagekläder, vilket gör varje besök till en unik upptäckt.

Uppmuntrar småföretagare

Vi är stolta över att stötta lokala småföretagare, särskilt kvinnliga entreprenörer. I vår butik finns en särskild plats för dessa kreatörer att visa och sälja sina handgjorda produkter. Denna plattform inte bara bygger starka band inom samhället men också ger våra kunder tillgång till unika produkter som inte finns någon annanstans.

En mötesplats

Genom att kombinera vårt engagemang för hållbarhet med ett stöd till lokala skapare, strävar Re:Market efter att vara mer än bara en butik. Vi är en central punkt för hållbar konsumtion, gemenskap och sammanhållning.

HUR FUNKAR DET?

Den storsta delen av butiken är Re:Markets egna varor, men även några företag hyr in sig hos oss. Det är samma kassasystem i hela butiken för att göra det enkelt för er kunder. En del hantverk och liknande säljs mot provision, kläder säljer vi på kommission och retrohörnans prylar köper vi in.

Klädförsäljning mot komission

Du kommer hit med dina hela och rena utrensade kläder - jag prismärker sorterar och säljer dem åt dig!

Kläderna hänger i 12 veckor och kan sedan plockas ner av dig om du vill hämta dem eller så skänker jag dem vidare till välgörenhet. Trasiga, smutsiga kläder går till textilåtervinningen direkt. Tänk på att kläderna ska vara efter säsong.

Utbetalningen sker inom fyra veckor efter avslutad period. Jag tar 60 % i kommission och du får 40 %.

Festdags eller mötesdags?

Här på Re:Market kan du boka antingen rum eller hela butiken för att hålla möten, ordna en fest eller kanske barnkalas. Hör av er med era tankar så ser vi vad vi kan lösa.

Ska ni ha kalas?

Hos Re:Market är det möjligt att beställa tårta, kakor, bröd eller vad du kan vara sugen på. Jag är inte utbildad konditor men är duktig på att baka och kan baka utifrån allergier eller livsval.

Våra butikspartners

Hennings spelbod

Återupplev barndomens spelnostalgi med Henning's Spelbod. Vi specialiserar oss på klassiska spel och konsoler såsom NES, SNES, PlayStation 1, 2 och 3 samt Xbox. Vår butik erbjuder ett brett utbud av både konsoler och spel, inklusive tillbehör som alla noggrant rengörs och testas innan försäljning.

För dig som söker efter den autentiska retrospelsupplevelsen eller vill utöka din samling, är Henning's Spelbod den perfekta destinationen. Kom och upptäck dina favoritspel från förr och låt spelen börja!

Bricklint

På jakt efter Lego? Besök BricKlint hos Re:Market, där du hittar ett brett sortiment av nytt och begagnat Lego. Perfekt för både unga byggare och vuxna samlare

Läs mer om BricKlint

Besök oss på Re:Market

Vi på Re:Market i Klintehamn har samlat ett varierat sortiment av second hand, vintage och nya hållbara produkter. Kom in och ta en titt på våra unika fynd och lokala skapelser!

Hitta hit

 Donnersgatan 2, 623 77 Klintehamn